MojAndroid

Mesiac jún patril na stránke MojAndroid.sk okrem aktuálnych noviniek a recenzií aj súťaži s ESET Mobile Security. Princíp bol jednoduchý. Stačilo správne odpovedať na súťažné otázky a stihnúť prvých 10-tisíc miest v súťaži. Tento týždeň sme spoločne so zástupcami spoločnosti ESET skontrolovali výsledky a vyžrebovali výhercu.

Súťažné otázky

Pred samotným zverejnením výhercu si skontrolujeme správne odpovede na štyri súťažné otázky. Správne odpovede sú označené hrubým písmom.

1.) Aké sú minimálne požiadavky ESET Mobile Security na verziu OS Android?
a) 4.0 a vyššia verzia
b) 2.3 a vyššia verzia
c) 4.2 a vyššia verzia

2.) Ako sa volá cloud technológia, ktorú využíva spoločnosť ESET vo svojich produktoch vrátane ESET Mobile Security na zisťovanie škodlivého malvéru?
a)  ESET Cloud Security
b)  ESET Live Grid
c)  ESET Malware Net

3.) Ktoré vlastnosti sú počas celej doby používania ESET Mobile Security zdarma?
a)  Skenovanie v reálnom čase, lokalizácia cez GPS, mazanie na diaľku
b)  Blokovanie posledného volajúceho, lokalizcia cez GPS, vzdialené spustenie sirény
c)  Vzdialené spustenie sirény, lokalizácia cez GPS, skenovanie v reálnom čase

4.) Nové vlastnosti funkcie Anti-Theft, ako sú zaslanie GPS alebo zaslanie fotky z prednej kamery telefónu, je možné v najnovšej verzii ESET Mobile Security ovládať cez portál:
a)  www.eset.com/sk/anti-theft
b)  my.eset.com
c)  anti-theft.eset.com

 

Výherca: vybral si Samsung Galaxy S5

Po skontrolovaní odpovedí sme sa pustili do žrebovania. Meno šťastného výhercu je: Sebastian Stankovsky, Dunajská Streda. K výhre ESET Mobile Security vyhráva aj TOP smartfón podľa vlastného výberu. Sebastian si vybral Samsung Galaxy S5. Celá redakcia srdečne gratulujeme a tešíme sa s ním z výhry, ktorú mu odovzdáme v priestoroch spoločnosti ESET osobne.

Novinka: ESET® Family Security Pack

ESET-Family-Security-Pack

Vyberte si ESET Family Security Pack a ochráňte štyri zariadenia podľa vašich potrieb. Viac informácií nájdete na ESET.sk.

Nová súťaž už čoskoro

Ak ste opäť nič nevyhrali, nemusíte zúfať. Už čoskoro pripravujeme spustenie ďalšej súťaže. Ak chcete byť informovaní o nových súťažiach, nezabudnite sa prihlásiť do nášho MojAndroid Newslettra. Je to zadarmo, email dostanete vždy vtedy, keď spustíme novú súťaž.

11.7.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+