MojAndroid

Vyrovnajte sa cez Tatra banka VIAMO a môžete vyhrať výnimočný kulinársky zážitok. Tatra banka vám ponúka špičkový kulinársky zážitok! Pozvite svojich blízkych na obed a spoločne si vychutnajte najvyberanejšie špeciality pripravené na najvyššej úrovni v top reštauráciách po celom Slovensku.

Ako vyhrať obed za obed

1. Medzi 11.00 a 13.00 hod. pošlite peniaze cez Tatra banka VIAMO a do správy nezabudnite napísať heslo: viamo. Čím viac transakcií spravíte, tým máte väčšiu šancu vyhrať.
2. Každý týždeň vyžrebujeme výhercu výnimočného kulinárskeho zážitku v hodnote 200 eur.
3. Výherca si môže vybrať, ktorú reštauráciu chce navštíviť.

Súťaž trvá 8 týždňov, prvého výhercu vyžrebujeme už v pondelok 14. 7. 2014.

Pravidlá súťaže

Na ľubovoľný telefón, do každej banky

Vyrovnať sa môžete aj s človekom, ktorý nemá smartfón. Peniaze cez aplikáciu Tatra banka VIAMO budú úspešne doručené aj milovníkom starých telefónov, ktorí sa nechcú vzdať tlačidiel. Rovnako nezáleží na tom, či váš kolega alebo známy má rovnako banku ako vy. Peniaze prídu bez akýchkoľvek komplikácií do ktorejkoľvek slovenskej banky.

Chcem súťažiť

10.7.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+