MojAndroid

Google s uvedením nového Androidu L predstavil vo svojom mobilnom OS aj nové navigačné tlačidlá. Tie sa svojim vzhľadom príliš na ich súčasnú verziu z Androidu KitKat nepodobajú. Zdá sa však, že ani tieto vo finále nemusia vyzerať tak, ako ich Google predstavil na Google I/O. Jeden z členov Reddit komunity si totižto na stránkach dizajnu Androidu L všimol screenshot, na ktorom sú tlačidlá podobajúce sa skôr na tie z Androidu KitKat.

Android-L-Developer-Preview-vs-Design-Page-mockup

Navigačné tlačidlá KitKat vs. Android L (klikni pre otvorenie GIF)

Samozrejme, aj túto správu berte s rezervou. Obrázok znázorňujúci nové navigačné tlačidlá totižto nemusí odpovedať realite a môže ísť len o na rýchlo zhotovený obrázok, kde sa grafik pri umiestňovaní softvérových tlačidiel pomýlil. Každopádne, nie je vylúčené, že vzhľad Androidu L sa bude vo finálnej verzii mierne odlišovať.

Náš tip
VIDEO | Prvý pohľad na Android L na tablete Nexus 7 2013

Náš tip
NÁVOD | Inštalácia Android L na Nexus 5 a Nexus 7

Otázne je, ako spokojní ste so vzhľadom navigačných tlačidiel nového Androidu vy. Ste zástancami doteraz zaužívaného dizajnu, alebo ste si zamilovali vzhľad tlačidiel z Androidu L? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: phandroid

3.7.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+