MojAndroid

Do hry o trh s inteligentným príslušenstvom sa zapojí aj Asus. Ten by už ku koncu roka mal predstaviť svoje prvé inteligentné hodinky, ktoré by mali vo viacerých smeroch predčiť konkurenciu. Ich výhodou by mala byť najmä tenká konštrukcia, pričom zaujať chcú aj cenou situovanou medzi hranice 100 až 150 amerických dolárov. Informácie k tomuto dohadu pridáva aj známy @evleaks, ktorý verejnosti ozrejmil kódové meno projektu – Robin.

Hodinky od Asusu prídu s AMOLED dislejom neznámych rozmerov a s neznámym rozlíšením. Vďaka cene a pútavému dizajnu by však mali byť veľmi konkurencieschopné, čo ale dokážeme až po ich reálnom uvedení na trh. Samsung, LG a Motorola budú musieť zabojovať o zákazníkov inak, ako cenou, čo môže byť v konečnom dôsledku zaujímavé.

Zdroj: Phandroid

27.6.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+