MojAndroid

Motorola pred časom spustila súťaž o  najlepší dizajn pre svoje inteligentné hodinky Moto 360. Pred niekoľkými dňami sme vám predstavili 10 finalistov tejto súťaže a dnes už poznáme aj víťaza. Stal sa ním dizajnový návrh od Davida Pascuala, ktorý môžete vidieť na obrázku.

moto360-winner

Tento dizajn prakticky do bodky spĺňa to, čo sa snažila Motorola dosiahnuť svojimi novými hodinkami – plynulý prechod medzi tradičnými hodinkami a inteligentným softvérom Adroid Wear. Hodinky vyzerajú elegantne a dôstojne, no zároveň na prvý pohľad môžete zistiť, či nemáte neprečítaný mail alebo zmeškaný hovor. Tieto widgety sú aj plne prispôsobiteľné, takže každý si príde na svoje. Je skvelé vidieť, čo všetko bude možné robiť s hodinkami Moto 360 a aj tento návrh nás utvrdzuje v tom, že čakanie na oficiálne predstavenie bude ešte poriadne dlhé. To by sa malo uskutočniť niekedy neskôr v priebehu leta a zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že sa máme na čo tešiť.

Zdroj: Oficiálny blog Motoroly via engadget

26.6.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+