MojAndroid

Dlhoočakávaná udalosť je predo dvermi. Google I/O 2014 sa začína už zajtra dnes a množstvo fanúšikov tohto internetového giganta netrpezlivo očakáva, aké novinky prinesie počas svojej každoročnej konferencie. Ešte v marci sme vás informovali o tom, že tohtoroční účastníci boli žrebovaní, a tak sa medzi divákov v San Franciscu nedostali všetci, ktorí v to dúfali. Google však myslel aj na týchto svojich fanúšikov, a tak aj vy budete môcť sledovať priamy prenos z keynote a ostatných prednášok z pohodlia vášho domova.

Google totiž sprístupnil live stream, pomocou ktorého bude možné sledovať keynote z celého sveta. Všetko, čo pre to musíte urobiť, je navštíviť oficiálnu stránku s programom Google I/O 2014. Na pravej strane nájdite a označte možnosť Live Streaming. Pri jednotlivých prednáškach sa vám potom zobrazí malá ikonka kamery a na začiatku každého podujatia sa zobrazí možnosť sledovať priamy prenos. Na stránke Google I/O uvidíte aj podrobný rozvrh jednotlivých prednášok, pričom časy sú uvedené v Pacific Daylight Time. To znamená, že po pripočítaní deviatich hodín dostaneme náš stredoeurópsky čas. Keynote sa teda začína zajtra dnes o 9:00 PDT, čo je 18:00 nášho času. Konferencia bude pokračovať aj na ďalší deň a množstvo zaujímavého obsahu bude možné sledovať aj vtedy.

io-live-stream

Ak by ste nemali pri sebe v čase konania udalosti počítač, máme pre vás riešenie. Živý prenos totiž bude k dispozícii aj prostredníctvom oficiálnej aplikácie Google I/O 2014. V tej máte možnosť pridať si jednotlivé prednášky do osobného rozvrhu a následne ho synchronizovať so svojim Google Kalendárom. Môžete si tiež pozrieť prednášky z minulých rokov, no zároveň budete môcť sledovať aj živé prenosy z tohtoročnej konferencie. Aplikáciu si môžete stiahnuť aj pomocou nášho widgetu, ktorý sa nachádza pod článkom.

googleio1 googleio2 googleio3

Je teda na vás, ako sa rozhodnete sledovať najväčšiu udalosť pre fanúšikov a vývojárov Androidu. Aj tento rok očakávame množstvo noviniek a vylepšení, o ktoré sme zhrnuli v tomto článku. Tešiť sa už takmer s určitosťou môžeme na hodinky LG G Watch poháňané systémom Android Wear, uvidíme zrejme aj novú verziu Androidu, ktorá možno ponúkne nový dizajn prostredia ako aj aplikácií. Všetci tajne dúfame v to, že uvidíme aj nejaké nové Nexus zariadenie, aj keď je veľmi pravdepodobné, že toto želanie nebude tento týždeň vypočuté a na ďalší telefón či tablet pod záštitou Google si budeme musieť ešte počkať.

Verzia: 5.1.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 5.1.4
Aktuálna cena: Zdarma

24.6.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+