MojAndroid

Majitelia najnovšieho Samsung smartfónu sa môžu cítiť ukrivdení, pretože Samsung len niekoľko týždňov po predstavení S5-ky prináša jej vylepšenú LTE-A verziu s lepším displejom a výkonnejšími parametrami. Samsung Galaxy S5 LTE-A prichádza na trh s QHD rozlíšením 2560×1440 pixelov a 3 GB RAM. Medzi novinky patrí aj výkonnejší procesor Snapdragon 805 so 4 jadrami taktovanými na 2,5 GHz a grafický čip Adreno 420. 32 GB vnútornú pamäť rozšírite aj o 128 GB microSD. Samozrejmosťou je podpora pre LTE-A siete a najnovší Android 4.4 KitKat s nadstavbou TouchWiz.

samsung_el_s5ltea_01

Hoci si nie sme istí, či ide o už uniknutý Samsung Galaxy F či Samsung Galaxy S5 Prime, je zaujímavé, že Samsung tak rýchlo priniesol na trh ďalšie top zariadenie. Samsung Galaxy S5 LTE-A je síce určený len pre kórejský trh, pričom sa zrejme nikdy nedostane za hranice tejto krajiny, no majitelia aktuálnej vlajkovej lode zostanú určite sklamaní, že ich zariadenie nemá rovnako tieto parametre a vnútornosti. Uvidíme, či Samsung predstaví podobne vylepšené zariadenie aj pre náš trh.

Zdroj: PocketNow

18.6.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+