MojAndroid

Novinkou v Obchode Play je mnohými obľúbený titul Racing Rivals. Ide o konkurenciu pre hru CSR Racing, ktorá do vašich mobilných zariadení prináša jednoduché preteky áut v 2D pohľade. Výhodou je určite nenáročnosť hry a pekne spracovaná grafika, pričom sa môžete spoľahnúť aj na prívetivé ovládanie a menu. Vašim cieľom je v tomto prípade vybrať auto, vylepšiť jeho súčiastky a vyhrať pretek proti inému vodičovi. Ide o pretek typu drag, a teda súťažíte o to, kto prejde čo najrýchlejšie krátku dráhu. Za vyhraté peniaze môžete kupovať nové súčiastky alebo celé autá. Viac vám o hre napovie priložené video.

Ak vás hra Racing Rivals zaujala, stiahnite si ju pomocou nášho odkazu nižšie. V Obchode Play je dostupná bezplatne, no na jej inštaláciu budete potrebovať zhruba 40 MB miesta vo vašej pamäti. V komentároch nám píšte, ako sa vám táto hra páči a či ste ju uprednostnili pred titulom CSR Racing.

Náš tip
Obedná prestávka: CSR Racing – populárne preteky už aj pre Android

Zdroj: Obchod Play

28.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+