MojAndroid

LG už zajtra na tlačovej konferencii, kde bude mať zastúpenie aj naša redakcia, predstaví novú vlajkovú loď LG G3. Ešte v predstihu sme pred pár dňami mohli vidieť uvedenie ochranného obalu pre LG G3 s názvom QuickCircle. Dnes sa vďaka úniku informácií z Vietnamských fabrík dostávajú na povrch ďalšie súvislosti a fotografie obalu vo všetkých variantoch.

Na fotografiách nižšie môžete vidieť, že dostupné budú rôzne farebné prevedenia s odlišným vzorom. Obal bude možné zakúpiť s podporou bezdrôtového nabíjania, no dostupný bude aj lacnejší variant, ktorý takúto funkcionalitu neponúkne. Vďaka fotografiám máme tiež možnosť vidieť, že kruhový otvor bude možné využívať na zobrazovanie rôznych druhov hodín a zjednodušeného menu, pre prístup k dôležitým aplikáciám. Fotografie tiež do istej miery prezrádzajú zmeny výzoru systému. Ikony sa totižto nesú vo flat dizajne, takže je veľmi pravdepodobné, že aj ostatné prvky budú sledovať tento trend.

Poslednou nezodpovedanou otázkou zostáva cena, ktorú sa dozvieme zrejme už zajtra na predstavení smartfónu, odkiaľ vám prinesieme čerstvé informácie.

Zdroj: phonearena

26.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+