MojAndroid

Ďalšie stretnutie Android fanúšikov a technologických nadšencov sa opäť blíži. Ak bývate v Žiline alebo jej okolí, príďte aj vy na ORANGE Android Roadshow 2014 v sobotu 31. mája 2014 do Žiliny (Hotel Holiday Inn). Okrem zaujímavých aktivít a súťaží si budete môcť vyskúšať a vypočuť prezentácie partnerov akcie. Stále máte možnosť prihlásiť sa na akciu, účasť je zadarmo.

TOP Androidy vo vašich rukách

Tento ročník bude zase o niečo zaujímavejší ako minulé roky. „Pripravili sme nové súťaže, oslovili stabilných ale aj nových partnerov. Jedno však ostáva rovnaké. Naživo si budete môcť vyskúšať všetky Android novinky vo svojich rukách,“ informujú organizátori Android Roadhow.

Medzi TOP novinky budú dozaista patriť slúchadlá Creative, HTC One (M8), Lenovo Yoga Tablet, Sony Xperia Z1 Compact, Samsung Galaxy S5, Google Glass a ďalšie vychytávky.

Program Žilina

Po prvej zastávke v Košiciach sa na vás tešíme už túto sobotu 31. mája 2014 v Žiline v hoteli Holiday Inn. Nevieš, ako akcia vyzerá a čo máš od toho očakávať? Nevadí, pozri si fotky z našej prve j akcie v Košiciach alebo toto VIDEO. Aj v Žiline začíname od 10:00 do približne 15:00 hod. Tu je presný program:

AndroidRoadshowZA-program

Registrácia zadarmo + sladké prekvapenie :)

Ak vás zaujímajú technologické novinky, chcete vidieť a vyskúšať si naživo to najlepšie, čo výrobcovia s Androidom priniesli pre tento rok, určite príďte na Android Roadshow 2014. Registrácia a aj vstup na akciu je stále ZADARMO. Prihláste sa na stránke AndroidRoadshow.sk. Ak ste fanúšik z Českej republiky, môžete sa prihlásiť na akciu aj do Čiech na stránke AndroidRoadshow.cz.

Navyše môžete na Android Roadshow vyhrať skutočne exkluzívne ceny: HTC One (M8), Sony Xperia Z1 Compact a 10× navigácia Sygic. A to nie je všetko! Vyhrať môžete aj Auto roka 2014 – nový Peugeot 308 na víkend s plnou nádržou! A navyše, v Žiline opäť nebude chýbať aj originálna Android torta pri príležitosti osláv 4.narodenín portálu MojAndroid.sk!

Android torta
Android torta pred rokom

Príďte na stretnutie Android fanúšikov, vyskúšajte si najnovšie Android mobily a tablety a zabavte sa s najnovšími aplikáciami.

Partneri ORANGE Android Roadshow 2014

AndroidRoadshowZA-partneri

 

 

26.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+