MojAndroid

Bounce

Hier s červenou loptičkou pohybujúcou sa po bludisku by som vám vedel vymenovať hneď niekoľko, no zrejme táto jediná je od slovenského autora. Čo iné, ako gúľať sa pomedzi prekážky bude vaším cieľom. Pritom však musíte prejsť cez zlaté kruhy. Ak sa stane, že niektorý z nich miniete, jednoducho sa nedostanete do ďalšieho levelu.

b Bounce-2014-a

Wind-up Knight 2

Ide o pokračovanie obľúbenej platformovky Wind-up Knight, ktorá má v sebe ale aj prvky akčnej hry. So svojím rytierom sa totiž budete musieť dostať na odvrátenú stranu mapy, pričom po ceste na vás číha množstvo prekážok a nepriateľov. Cieľom je vyhnúť sa im, prípadne ich zničiť a “preťať cieľovú pásku” bez ujmy na zdraví.

Wind-up-Knight-2 Wind-up-Knight-2-2

Verzia: 1.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.8
Aktuálna cena: Zdarma

Aliens drive me crazy

Hoci táto hra pôsobí navonok jednoducho – a priznám sa, veľa som si od nej nesľuboval ani ja, milo ma prekvapila a nedokázal som sa od nej odtrhnúť. Vžijete sa do panáčika, ktorý chce oslobodiť ľudstvo spod nadvlády mimozemšťanov, ktorí sa usadili na našej planéte. Podarí sa vám to?

aliens-drive-me-crazy5 aliens-drive-me-crazy6

Verzia: 3.0.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0.2
Aktuálna cena: Zdarma

RPG Mount & Blade: Warband

Zaujímavá RPG s nádychom stredoveku prichádza na zariadenia s Androidom. Tu získate vlastné vojsko, s ktorým budete môcť bojovať – a to nie len ako “single”, ale aj v móde multiplayeru, kde proti sebe nastúpi až 64 hráčov. Jedinou nevýhodou hry je požiadavku procesora Nvidia Tegra 4.

h

Verzia: 1.071
Aktuálna cena: 5,49 €
Verzia: 1.071
Aktuálna cena: 5,49 €

Flop Fu – Physics Fighter

Obyčajná bojová hra? Zabudnite! Túto budete ovládať pomocou dvoch virtuálnych “páčok”, čo nie je celkom jednoduché. Ďalej je hra veľmi podobná tým ostatným bojovým, stoja tu proti sebe dvaja nepriatelia odhodlaní bojovať na život a na smrť. Podarí sa vám zvíťaziť, alebo využije svoje kvality súper?

f ff

Panini Online Sticke

Boli doby, keď v čase MS vo futbale chlapci pobehovali s albumami v rukách a vymieňali si nálepky, ktoré nepotrebovali. Povedzme si na rovinu, tieto časy sú už zrejme preč. Vznikol totiž album virtuálny, do ktorého si nálepky budete lepiť virtuálne. Má to jednu výhodu – ušetríte značné množstvo peňazí.

ff

Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: Zdarma

Pocket Railroad

Logická hra nie je nikdy na škodu. Výnimkou nie je ani Pocket Railroad, v ktorej sa vžijete do role staviteľa železničných tratí. Ten to nemá vôbec jednoduché, o čom sa napokon aj presvedčíte. Spájať budete musieť vlakové stanice na rôznych miestach, a síce tak, že spolu musia byť prepojené tie, ktoré sú rovnakej farby. Jednoduché? Vyskúšajte – uvidíte.

a

Verzia: 1.0.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.8
Aktuálna cena: Zdarma

Last Iife:Sniper Fire

V tejto hre sa vžijete do kože snipera, ktorý potrebuje odstrániť nepriateľské vozidlá skôr, ako tie odstránia jeho. Ani tu to však nebude také jednoduché ako si myslíte, vozidlá sú rýchle a vaše reakcie častokrát pomalé. Dokážete to?

aa

Drift Racing 3D

Driftovacie hry sa tešia obrovskej obľube, niet sa teda čomu čudovať, že v obchode Google Play sa zjavila ďalšia. Podobne ako je tomu pri takmer všetkých “driftovacích” tituloch, aj tu máte k dispozícii niekoľko áut, ako aj tratí. V tomto prípade ich tu nájdete zhodne po šesť.

aaa aaaa

Verzia: 1.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.7
Aktuálna cena: Zdarma

PEPI Skate 3D

V ostatných dňoch nebolo na skateboard práve ideálne počasie, jeho milovníkov určite poteší nejaký jeho simulátor. Takým je aj PEPI Skate, ktorý navyše ponúka zaujímavú 3D grafiku a dobré ovládanie. Ak ste teda milovníkom skateboardingu, rozhodne odporúčam túto hru vyskúšať.

a aaaaa

Verzia: 64
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 64
Aktuálna cena: Zdarma

17.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+