MojAndroid

Foursquare nedávno oznámil novú aplikáciu s názvom Swarm, ktorá však zatiaľ nebola dostupná na stiahnutie. To sa dnešným dňom mení, keďže záujemcovia si ju už môžu stiahnuť z obchodu Play alebo App Storu.

Swarm pozostáva z troch hlavných komponentov, vrátane vlastného feedu s novinkami ostatných používateľov podobného tomu, ktorý nájdete napríklad aj na sociálnych sieťach Facebook alebo Twitter. Súčasťou aplikácie je tiež integrácia správ a sociálnej mapy, ktorá zobrazí priateľov vo vašej blízkosti priamo a prípadne aj to, čo robia.

swarm_3 swarm_2 swarm

Systém check-inov ostáva zachovaný a ponúka v podstate rovnakú funkcionalitu ako v aplikácii Foursquare. Aplikácia ponúka pekne používateľské prostredie, ktoré určite spríjemní jej používanie. Ak chcete byť so svojimi priateľmi v bližšom kontakte a chcete vedieť kde sa momentálne nachádzajú, tak Swarm je dobrou voľbou a minimálne stojí za vyskúšanie.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

16.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+