MojAndroid

Myšlienka inteligentných hodiniek nie je mladou, no aj napriek tomu sa reálne uvedenie prvého takéhoto zariadenia uskutočnilo len pred niekoľkými rokmi. Boom inteligentných zariadení na ruku však prišiel až minulý rok, kedy svoje produkty uviedli na trh spoločnosti ako Samsungu či Sony. Tento rok dopyt po hodinkách s inteligentnými funkciami pokračuje a uvedomujú si to aj luxusnejšie značky. Vďaka nemeckému štúdiu Curved máme dokonca možnosť vidieť inteligentné hodinky značky Rolex, ktorý by po uvedení na trh boli jednoznačne určené len pre bohatších milovníkov techniky. Každý z nás však o takýchto hodinkách môže aspoň snívať, k čomu nám rozhodne dopomôže aj video od spomínaných nemeckých dizajnérov.

https://www.youtube.com/watch?v=O-md7b8UCws

Náš tip
Pebble Steel – Hodinky Pebble v novom šate z ocele

Hodinky v tomto koncepte prinášajú okrem luxusného spracovania aj zaujímavé funkcie, medzi ktoré patria napríklad notifikácie zo zariadenia, vstavaný fotoaparát či zaujímavé grafické prostredie, ktoré sa prispôsobí vašim potrebám. Ich zaujímavou súčasťou je aj nabíjačka, ktorá je v tomto prípade bezdrôtová a vyrobená v kombinácii kovu a kože. Tak čo na ne hovoríte? Páčia sa vám inteligentné Rolexky?

irolex_7

irolex_comparison_5

irolex_comparison_6

irolex_charger_6

Zdroj: Curved

16.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+