MojAndroid

Jedným z najočakávanejších telefónov súčasnosti je LG G3, nová vlajková loď juhokórejského výrobcu. Predstavená má byť už 27. mája na tlačovej konferencii v Londýne, kde nebude chýbať ani naša redakcia. Ak vás zaujíma vzhľad nového topmodelu, po sérii konceptov a nie príliš kvalitných či neostrých fotografií sa dnes objavilo aj oficiálne video. To však nie je všetko a k dispozícii sú už aj prvé oficiálne tlačové fotografie, resp. rendery.

Telefón je na nich zobrazený v dnes tak módnej zlatej farbe, ale tiež  v titánovo šedej a striebornej. Otázny zostáva materiál, z ktorého bude vyrobený zadný kryt. Pravdepodobnejšie sa javí polykarbonát s povrchovou úpravou na štýl brúseného kovu, ale vylúčiť zatiaľ nemožno ani samotný kov.

2-G3-Range1-2-Gold

Z technických špecifikácií sa spomína 5,5 palcový QHD displej s rozlíšením 2560 x 1440 bodov, procesor Snapdragon 805 a 3 GB pamäte RAM. Fotoaparát má mať slušných 13 MPix s vylepšenou optickou stabilizáciou a zdá sa, že by mohol byť prítomný aj duálny LED blesk s diódami rôznych farieb. Operačným systémom bude najnovší Android 4.4 s rozhraním Optimus UI, zrejme s viacerými vylepšeniami a dizajnovými zmenami.

Súdiac podľa renderov bude mať nová “gé trojka” stále displej s mimoriadne tenkými okrajmi, vďaka čomu by telefón napriek prítomnosti rozmerného displeja mohol mať v porovnaní s konkurenčnými prístrojmi kompaktnejšie rozmery. Zmenil sa aj dizajn tlačidiel, ktoré zostávajú umiestnené na zadnom kryte. Otázna zostáva tmavá zaoblená plôška naľavo od fotoaparátu, ktorá vyzerá ako nejaký snímač. Hovorí sa však aj o možnosti, že to má byť laser, vylepšujúci fotografovanie v noci. Zatiaľ síce nie je jasný princíp, ako to celé bude fungovať, viac sa však dozvieme už o necelé dva týždne.

Zdroj: phonearena.com

 

14.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+