MojAndroid

Oficiálne predstavenie nového vlajkového modelu spoločnosti LG bolo stanovené na 27. máj. Približne za dva týždne sa tak dočkáme novinky, ktorá má opäť rozprúdiť vody medzi high-end smartfónmi ostatných výrobcov. Predstavenie sa uskutoční na mediálnej udalosti v Londýne, na ktorú zavíta aj naša redakcia MojAndroid.sk. Môžete sa tak tešiť na aktuálne info a živé fotografie priamo z tohto podujatia.

Informácie o LG G3 na verejnosť prenikajú už niekoľko týždňov. Novinku spoločnosti sme mali možnosť vidieť na niekoľkých tlačových fotografiách, ale aj naživo v rôznych farebných prevedeniach. Zo špecifikácií zaujme najviac 5,5 palcový displej s QHD rozlíšením, ako aj fotoaparát s 13 Mpix rozlíšením a optickou stabilizáciou OIS+, či ovládanie na zadnej strane telefónu. Procesor by mal byť Snapdragon 801, operačná pamäť dosiahne kapacitu až 3 GB a batéria veľkosť 3000 mAh. Povráva sa aj o vodeodolnom tele. Na potvrdenie týchto parametrov si však musíme počkať do oficiálneho predstavenia v Londýne.

LG G3

LG G3 v púzdre

13.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+