MojAndroid

V poradí už štvrtý ročník obľúbenej akcie Orange Android Roadshow 2014 sa začal v sobotu 26. apríla sa v Košiciach. Fanúšikovia mobilných technológií a operačného systému Android si mohli vyskúšať tie najlepšie zariadenia na trhu vrátane noviniek, ktoré sa na Slovensku ešte nezačali ani predávať.

Aby sme získali spätnú väzbu aj z vašej strany, rozhodli sme sa spustiť anketu, ktorá nám pomôže akciu ešte viac zlepšiť po organizačnej ako aj obsahovej stránke. Napíšte nám, ako sa vám akcia páčila. Vyhrať môžete 5 x navigáciu Sygic v hodnote 80 EUR. Výhercov vyžrebujeme 15. mája.

—–> ANKETA <—–

Pripravili sme si pre vás aj ďalšie fotografie akcie, ako aj krátky video záznam. Všetkým zúčastneným ďakujeme a tešíme sa na vás v Žiline, 31. mája 2014. Zaregistrovať sa môžete na stránke www.AndroidRoadshow.sk

Náš tip
FOTOGALÉRIA: Orange Android Roadshow 2014 Košice

10.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+