MojAndroid

CastleStorm – Free to Siege

Pri tejto hre si prídu na svoje predovšetkým milovníci tower defense hier. CastleStorm pritom nie je žiadnou neznámou – väčšina z vás ju totiž pozná z herných konzolí. Svojej “premiéry” sa dočkala na Androide už dávnejšie, vo verzii beta, ktorá však nebola natoľko vyladená, ako je tomu pri súčasnej verzii. Kto hru nepozná, v krátkosti vysvetlím, o čo ide – úlohou bude postaviť si vlastný hrad, pričom na vás čaká viacero náročných kôl.

CastleStorm1-701x394

 

Verzia: 1.78
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.78
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: Zdarma

Abyss Attack

Nasadnite do svojej ponorky a vydajte sa na podvodné dobrodružstvo. Po ceste na vás čaká nejedna nástraha a súper, s ktorým si budete musieť poradiť. Hra je rozdelená do niekoľkých úrovní podľa obtiažnosti, na každej z nich vás bude čakať boss, ktorý je najsilnejší zo všetkých príšer z daného kola.

Abyss_attack4-343x550 Abyss_attack5-343x550

Don’t Tap The White Tile

Túžili ste niekedy stať sa klaviristom? Umožňuje vám to práve táto hra. O čo v nej ide? Na ploche sa vám zobrazia biele a čierne obdĺžniky, ktoré symbolizujú klávesy na klavíri. Vy budete musieť stláčať práve tie čierne, aby ste vyskladali nejakú známu melódiu. Ak sa netrafíte do čierneho políčka, hráte od začiatku.

dont-tap-the-white-tile-2 dont-tap-the-white-tile-3

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

MLB Perfect Inning

Baví vás baseball? Potom je pre vás táto hra ako stvorená! Nájdete tu až 215 hráčov z 30 tímov najznámejšej baseballovej súťaže, ktorých budete trénovať tak, aby dokázali zvíťaziť v pohárových stretnutiach. Nezabúdajte tiež na svoju funkciu manažéra, ak niektorý hráč nepodáva adekvátne výkony, môžete za neho jednoducho nájsť náhradu. Hra zaujme možnosťami, hrateľnosťou, no aj grafikou.

mbl-perfect-inning-1

 

Heroic Legends

V tejto hre budete bojovať so svojou virtuálnou postavičkou, pričom na začiatku máte na výber až 3 druhy – človeka, kostru a trolla. Každá z nich má svojej výhody aj nevýhody, vy sa musíte rozhodnúť pre tú správnu. V hre budete potrebovať veľa skúseností – sú až dva spôsoby, ako ich získate. Ten prvý je vyrábaním surovín a materiálom, ten druhý boj s protivníkom. Za získané peniaze si pritom môžete svojej zbrane vylepšovať, aby ste protivníka dokázali ešte jednoduchšie poraziť.

Heroic-Legends-Android-hry Heroic-Legends-Android-hry-3

Nitro Nation

Hru prinášajú vývojári známeho Drag Racing a dalo by sa povedať, že ide v podstate o vylepšenie tohoto svetoznámeho herného titulu. Tu na vás čaká až 50 licencovaných áut, ktoré je potrebné vylepšovať, aby ste s nimi v šprinte na rovnej trati dokázali zvíťaziť. Aj tu pritom budete musieť preraďovať rýchlosti a to v tom najvhodnejšom momente.

racing

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Bridge Constructor Medieval

Už z názvu vyplýva, že sa stanete staviteľom mostov. Konkrétne to bude v stredoveku, keď ľudia nepoznali mosty oceľové, ale drevené a kamenné. Aj preto budú vaše materiály, ktoré budete môcť použiť, práve drevo, povrazy, či kameň. Ale pozor – nebudete mosty len stavať. Budete musieť dávať pozor na to, aby sa po nich nepriateľské vojská nedostali na vaše územie. Pozor však budete musieť dávať aj na katapulty, ktoré môžu vašich bojovníkov ohrozovať.

b

 

Verzia: 1.5
Aktuálna cena: 1,99 €
Verzia: 1.5
Aktuálna cena: 1,99 €

Wind-Up Knight 2

Toto je jedna zo skákačiek, ktoré ma v poslednom čase zaujali najviac. Okrem nudného cieľa preskákať až na koniec na vás totiž budú čakať viaceré nástrahy, ktoré budete musieť zdolať, aby ste sa tam dostali. Nepriateľ číha na každom rohu – vy budete musieť včas použiť svoj štít a meč tak, aby ste ho dokázali poraziť vy a nie naopak.

Wind-Up-Knight-2-PreLogo

 

Verzia: 1.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.8
Aktuálna cena: Zdarma

Flappy48

Vravíte si, že vám názov niečo hovorí? Máte pravdu, ide o spojenie populárnej hry Flappy Bird s ešte populárnejšou 2048. Vravíte si, že je to nemožné? Tak sa dobre pozerajte. Na začiatku hry máte jeden štvorec s hodnotou 2, s ktorým budete poskakovať tak, aby ste sa vtesnali medzi tiene dvoch rúr. S postupom času vám však štvorce budú pribúdať a splniť tento cieľ bude vskutku nemožné. Musím uznanlivo pokývať hlavou, vývojári dnes dokážu vymyslieť už skutočne čokoľvek.

flappy48

Numerus

Česká logická hra Numerus sa dočkala úspechu. O čo v nej ale ide? Sú to v podstate akési náročnejšie piškvorky, v ktorých však máte obmedzený počet “kociek”. Každá z nich má na sebe navyše číslo 1-6, pričom kociek je 12, každé číslo teda nájdete dvakrát. Poďme k samotnej úlohe. Ak položíte svoju kocku na hraciu plochu, rozdelí sa na ďalších 8 políčok, na ktorých budete musieť vytvoriť čo najviac štvoríc tak, ako to poznáme z klasických pišvoriek. Rovnakú úlohu má taktiež aj smartfónom ovládaný virtuálny hráč, ktorý stojí proti vám.

nume numer

Verzia: 2.1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.1.0
Aktuálna cena: Zdarma

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+