MojAndroid

Mobilný herný priemysel ponúka obrovské množsto titulov rôznych žánrov, medzi ktorými v poslednom čase zaznamenávajú úspech najmä rôzne platformovky, akčné hry alebo tzv. nekonečné behačky. Aby sa vývojári odlíšili od tradičných hier, hľadajú nové spôsoby, ako skombinovať jednotlivé kategórie a ponúknuť hráčom celkom nový herný zážitok. Titul Dark Lands, ktorý začal exkluzívne na platforme Windows je toho skvelým príkladom. Autori hry sa rozhodli obrátiť najskôr na davové financovanie prostredníctvom stránky KickStarter. Kampaň však bola zrušená v prospech partnerstva s vydavateľom Bulkypix a hra sa nedávno dostala aj do obchodu Google Play.

Dark Lands odbočuje od tradičnej nekonečnej behačky najmä dodatočnými ovládacími prvkami. V hre ovládate siluetu bojovníka, ktorá napreduje krajinou. Odlišnosťou je najmä schopnosť zastaviť postavu, aby ste sa vyhli špecifickým prekážkam. Netradičný v tomto žánri je aj boj s protivníkmi. Ak narazíte na nepriateľa, postava zastane a pre ďalšie pokračovanie ju musíte poraziť zbraňou, ktorú držíte v ruke. Tú je možné za získané diamanty vymeniť za inú. Vylepšovať je možné aj rôzne atribúty, ako je obratnosť, sila útoku alebo zdravie.

Dark Lands Android hry Dark Lands Android hry Dark Lands Android hry

Grafické spracovanie hry je výborné a je špecifické temným svetom, ktorý v hrách vídame stále častejšie. Ovládanie je spočiatku zložitejšie, no veľmi rýchlo prídete na to, ako sa dostať čoraz ďalej. V tomto vám tiež pomôžu vylepšenia postavy a ďalší obsah. Dark Lands je v obchode Google Play dostupná zadarmo a ponúka vnútroherné nákupy. Za reálne peniaze si môžete zakúpiť diamanty, ktoré pomôžu odomknúť lepší obsah.

Verzia: 1.3.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.3.1
Aktuálna cena: Zdarma

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+