MojAndroid

Dnes je ten deň, kedy slovenský hokejový tím nastúpi na svoj prvý zápas Majstrovstiev sveta 2014 v hokeji. Tie sa konajú v bieloruskom Minsku a pokiaľ sa ich nemôžete zúčastniť osobne, môžete ich sledovať aj v televízii. Ak ale nemáte žiadnu po ruke, praktickým môže byť aj sledovanie majstrovstiev na vašom smartfóne či tablete s Androidom. Vybrali sme preto niekoľko aplikácií, kde môžete sledovať buď komentované zápasy alebo priamo online prenosy zápasov z Bieloruska. V našom výbere však nájdete aj niekoľko online odkazov, ktoré môžete využiť na sledovanie zápasov.

2014 IIHF powered by Škoda

Oficiálnu aplikáciu majstrovstiev sveta vám aj tento rok prináša spoločnosť Škoda v spolupráci s medzinárodnou hokejovou federáciou IIHF. V aplikácii síce nemôžete sledovať live prenosy, môžete si však prečítať komentáre zo zápasov, najnovšie správy z Bieloruska a výsledky predošlých stretnutí. Aplikácia vás tiež dokáže upozorňovať na začiatok každého zápasu, na každý gól alebo vám ukáže sumár tretiny či celého zápasu. Pozrieť si môžete tiež zostavy hráčov, štatistiky a ak máte problém s rozoznaním dresov, pomôže vám aj v tomto ohľade. Titul je dostupný bezplatne, stiahnuť si ho môžete pomocou odkazu nižšie.

Sport.sk & Nike

Ak si radi na zápasy nášho tímu aj stavíte, rozhodne neprehliadnite titul Sport.sk & Nike. Ten vám okrem aktuálnych výsledkov zápasov prináša aj možnosť online stávok cez stávkovú kanceláriu Nike, takže nemusíte nikde chodiť a môžete stávkovať priamo z pohodlia domova. Aplikácia vás zaujme aj prehľadným dizajnom a praktickými funkciami, pričom je dostupná bezplatne.

eVýsledky

Pokiaľ si nepotrpíte na online prenos a dôležitými sú pre vás výsledky, tak by ste si mali nainštalovať aplikáciu s názvom eVýsledky. Tá je mobilným klientom rovnomennej webstránky, kde nájdete aktuálne výsledky z prebiehajúcich stretnutí. Nachádzajú sa tu však aj tabuľky, hodnotenia tímov, ich umiestnenie v lige a podobne. Celkovo ide o komplexnú aplikáciu obľúbenú medzi väčšinou športových nadšencov. Ako predošlé tituly, aj tento je dostupný bezplatne.

Náš tip
APLIKÁCIE | eVýsledky – keď chceš vedieť výsledky zápasov cez mobil
Verzia: 2.26.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.26.0
Aktuálna cena: Zdarma

Slovenské & České streamy

Ďalšou aplikáciou, ktorá umožňuje sledovať televízne vysielanie, je titul Slovenské & České streamy. Graficky je jednoduchý až strohý, ponúka tri záložky – obľúbené streamy, vyhľadávanie medzi všetkými streamami a zoznam vlastných streamov. Každého však zrejme viac ako prostredie aplikácie zaujímajú streamy a možnosť bezproblémovo sledovať televízne vysielanie.

Náš tip
APLIKÁCIE | Slovenské & České streamy – sledujte televíziu v mobile zadarmo

MS v hokeji 2014 od RTVS

Vlastnú aplikáciu pri príležitosti majstrovstiev pripravuje aj RTVS. Aplikácia s názvom MS v hokeji 2014 prinesie priamo do mobilných zariadení online streamy v prijateľnej kvalite, pričom tento titul vychádza z platformy Magio TV od Telekomu. Aplikácia by sa na Obchod Play mala dostať ešte dnes, odkaz na jej stiahnutie neskôr doplníme.

Riešením je aj Antik TV a aplikácie operátorov

Ak vám ani jedna z týchto aplikácií nevyhovuje, vyskúšajte online prenos Antik TV dostupný na adrese iphonetv.antik.sk. Ten ponúka 8 bezplatných staníc s online vysielaním v primerane dobrej kvalite. Riešením v tomto prípade môžu byť ale aj služby od operátorov – menovite Magio TV Go či Orange TV. Za ich používanie si ale budete musieť zaplatiť formou mesačného poplatku.

Verzia: 3.5.32.4-release
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.5.32.4-release
Aktuálna cena: Zdarma

Používate na sledovanie online prenosov iné aplikácie? Napíšte nám do komentárov, ktoré to sú. V prípade zaujímavého tipu doplníme vašu aplikáciu aj do nášho článku.

9.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+