MojAndroid

2048 Fibonacci

Netrvalo dlho a hra 2048 sa dočkala akéhsio vylepšenia, resp. jej vylepšenej verzie.  Tentokrát však budete môcť zlučovať len tie čísla, ktoré spolu susedia vo Fibonacciho postupnosti (prvé dva členy tvoria jednotky, každý ďalší člen je súčtom predošlých dvoch).Takéto čísla sú napríklad 8 a 13, 1 a 2, či 1597 a 2584. Tak čo, trúfnete si aj na túto verziu 2048? 

2048

 

Verzia: 2.92
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.92
Aktuálna cena: Zdarma

Axis

Poznáte hru Hexagon? Tá vo svete zožala relatívne veľký úspech. Bude tomu tak aj pri Axise? Princíp hry je veľmi podobný – vašou úlohou je posúvať strednú 4-farebnú maticu doprava alebo doľava tak, aby ste spojili vždy rovnaké farby. Zhora sa pritom do stredu “vlievajú” vlny s rôznymi farbami a vašou úlohou je otočiť sa vždy tak, aby “dosadli” na rovnaké farby matice.

axis-2

Verzia: 1.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2
Aktuálna cena: Zdarma

CSI: Hidden Crimes

Hra je ako stvorená pre milovníkov všetkých kriminálnych seriálov typu komisár Rex, Siska, alebo série CSI. Práve zo série CSI vychádza táto hra, konkrétne sa ocitnete v meste hazardu, Las Vegas. A práve v Las Vegas budete riešiť rôzne zločiny, čo však nebude také jednoduché.Sledovať musíte každý detail, preskúmať každý objekt a získať čo najviac svedkov, aby ste dolapili zločinca. Podarí sa vám to?

csi

Verzia: 2.60.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.60.3
Aktuálna cena: Zdarma

Escape From Rio – Blue Birds

Modrý papagáj sa rozhodol uletieť z veľkomesta, kde strávil prakticky celý svoj život, keď sa oňho starali ľudia. Stále v ňom však drieme nesplnený sen – vrátiť sa do džungle za svojimi vtáčími “príbuznými”. Vy mu tento sen pomôžete splniť, po ceste vás však čaká množstvo prekážok a nepriateľov, ktorí vám chcú v úteku zabrániť. Keď si budete myslieť, že na to jednoducho nemáte, stále máte možnosť spomaliť čas a jednoduchšie sa tak vyhnúť viacerým pascám. Hoci to znie divne, svojho papagája si môžete aj vylepšovať a to až do takej podoby, že sa z neho stane prakticky nezničiteľný tvor.

rio

3D BALL FREE

Hra na prvý pohľad pôsobí ako jednoduchá, no opak je pravdou. O čo v nej vlastne ide? Ovládať budete oceľovú guľôčku, ktorá sa bude pohybovať po plošinách, medzi ktorými bude aj preskakovať. Vy pri tom musíte pozbierať čo najväčší počet zlatých mincí rozmiestnených na trati. Dávajte si však pozor – niektoré plošiny sú pohyblivé, inde zasa môžete zaváhať na úzkych kovových tyčiach.

3d

Verzia: 4.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.6
Aktuálna cena: Zdarma

Spider Guy

Spider Man? Ten už je nemoderný! Teraz letí Spider Guy – aspoň čo sa Obchodu Google Play týka. Princíp hry však ostáva nezmenený. Z ruky budete vystreľovať pavučinu, pomocou ktorej sa budete zachytávať o rôzne predmety. Či už to bude lietadlo, šikmá veža v Pise alebo mrakodrap, pridržiavať sa môžete prakticky čohokoľvek. Je len na vás, ako ďaleko sa dostanete.

guy

Verzia: 1.0.11
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.11
Aktuálna cena: Zdarma

Mussoumano Game

Mussoumano Salvando Aslatifas. To je meno arabského šejka, ktorý bol unesený. Svojpomocne sa teraz chce vrátiť domov, pričom sa bude musieť vyhnúť nejednej prekážke. Hra je v podstate akýmsi spojením skákačky a behačky, pričom využiť môžete aj viaceré pomôcky, resp. “dopravné prostriedky”, akým je napríklad ťava. Hoci to znie smiešne, tú si navyše môžete aj upravovať, či už jej farbu, alebo vylepšenie. Pripevniť na ňu môžete aj zbraň, ktorou prekážky pred vami jednoduchšie zničíte.

m

Verzia: 3.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.3
Aktuálna cena: Zdarma

HILL CLIMB TRANSPORT 3D

Povolanie kamionistu, resp. prepravcu tovaru nie je jednoduché. Obzvlášť nie v zlom teréne, alebo na úzkych cestách, kde sa vám tovar môže vysypať. Napokon, vyskúšať si to môžete aj sami v tejto hre. Čaká tu na vás nejedna náročná misia – koľko ich napokon úspešne dokončíte?

a

Mystic Diary 2 – Hidden Object

Zastavte šialeného kúzelníka Gustáva skôr, než príde k nešťastiu a osloboďte stratené duše z tmavého lesa. Ak si ale myslíte, že to bude jednoduché, sklamem vás – Gustáv to má všetko dobre premyslené a poraziť ho bude skutočne ťažké. Zapojiť budete musieť naozaj všetky mozgové bunky a prekontrolovať každý kút, v ktorom sa môžu ukrývať predmety, ktoré sa vám zídu.

b

Verzia: 1.0.45
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.45
Aktuálna cena: Zdarma

Bugs

Podobných hier je v Google Play ako maku, no každá má niečo do seba, každá je niečím výnimočná. Inak tomu nebude ani  v prípade Bugs, kde budete musieť “rozdrviť” až 4 druhy chrobákov. Na začiatku to budú en nevinné lienky, postupom času však budú prichádzať chrobáky, ktoré nezničíte len jediným ťuknutím do obrazovky. Navyše, prichádzať budú čoraz častejšie a čoraz rýchlejšie.

bud bug

Verzia: 1.1.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.1
Aktuálna cena: Zdarma

 

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+