MojAndroid

Hlasový asistent od Google pridáva novú funkciu a kartu určenú na nájdenie zaparkovaného automobilu. Asi každý pozná situáciu, keď zaparkuje pred obchodným domom alebo na inom mieste s veľkým počtom automobilov a nevie si spomenúť kde. Samozrejme, na lokalizáciu zaparkovaného auta existujú aplikácie, no teraz je táto funkcia aj priamou súčasťou hlasového asistenta Googlu.

Nové funkcie pribudli vďaka aktualizovanej verzii Google Search 3.4, ktorá okrem schopnosti lokalizovať zaparkované auto, prináša aj nové možnosti ovládania nastavení telefónu pomocou hlasu. Ak v Google Now vyslovíte príkaz “turn WiFi off”, telefón vás automaticky presmeruje do nastavení s WiFi, kde ho však musíte vypnúť už manuálne. To isté platí aj o ďalších nastaveniach a použiť sa dajú príkazy ako open volume, turn up volume, lower brightness, open display settings a iné.

parking google now

Google Search 3.4 zatiaľ nemusí byť dostupný pre všetkých, keďže Google ho sprístupňuje postupne. Môžete si však stiahnuť inštalačný APK súbor, pomocou ktorého si novú verziu nainštalujete manuálne.

–> Stiahni APK Google Search 3.4 <–

1.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+