MojAndroid

Na trhu s mobilnými aplikáciami existuje množstvo riešení na zálohu a zdieľanie fotografií, pričom najväčším ťahákom je jednoznačne cloud. Ten dal ľuďom možnosť pracovať s multimédiami bez nutnosti pripojenia cez kábel, na čo si všetci rýchlo zvykli a len ťažko sa preorientujú späť. Záloha a synchronizácia fotografií cez Wi-Fi je hlavnou funkciou novej aplikácie PhotoSync, ktorá útočí na tituly ako Dropbox či Google+.

photosync-1

Aplikácia PhotoSync je domácim správcom multimédií, ktorý vám umožňuje zdieľať fotografie a videá medzi viacerými zariadeniami pripojenými na rovnakú Wi-Fi. Aplikácia prenáša fotografie v pôvodnej veľkosti, pričom zachováva aj EXIF dáta a podporuje dokonca aj prenos RAW súborov. Výbornou funkciou je upozornenie na duplicitu fotografií v jednom zariadení, či možnosť selektívneho výberu zariadení, na ktorých chcete synchronizovať svoje fotografie. PC a Mac klient zas môže slúžiť ako zálohovacie stredisko, kde si uložíte na konci dňa všetky svoje fotografie zo všetkých zariadení.

Aplikácia prenáša dáta priamo zo zariadenia na zariadenie, pričom nevyužíva žiadnu medzizastávku v podobe cloudu. To má výhodu nielen v rýchlosti, ale aj v bezpečnosti, ktorá je v tomto prípade limitovaná na domácu Wi-Fi sieť. Aplikácia tiež zaujme svojím grafickým spracovaním, ktoré je jednoduché a intuitívne. Dostupný je vstavaný prehliadač multimédií a zaujímavou je aj cena celého tohto riešenia, ktoré je dostupné bezplatne.

Verzia: 3.1.9
Aktuálna cena: Zdarma

8.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+