MojAndroid

Jedným z očakávaných zariadení tohto roka, ktoré zatiaľ nevyšli z fabrík výrobcu je Huawei Ascend P7. Napriek snahe spoločnosti udržať podrobnosti smartfónu firemným tajomstvom sa na Internete postupne objavujú rôzne úniky a fotografie tejto novinky. Najnovším je fotografia testovacej jednotky Ascend P7, ktorá sa objavila na čínskej sieti Weibo. Častejšie úniky spravidla znamenajú, že smartfón už nie je ďaleko od predstavenia.

Ascend P7

Huawei Ascend P7 by podľa doteraz uniknutých informácií mal disponovať displejom s uhlopriečkou 5 palcov s Full HD rozlíšením 1080 x 1920 pixelov. Jeho základom by mal byť vlastný štvorjadrový procesor Huawei HiSilicon s taktom 1,6 GHz a 2 GB operačnej pamäte RAM. Integrovať by mal tiež 13 MPx fotoaparát a 2460 mAh batériu. Okrem toho príde s Androidom 4.4 KitKat a novou verziou používateľskej nadstavby EmotionUI 2.0. Viac sa o tomto telefóne zatiaľ nevie a to isté platí aj o dátume predstavenia.  

Náš tip
Unikli ďalšie fotografie a render Huawei Ascend P7

Zdroj: gsmarena

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+