MojAndroid

Pou

Ruku na srdce – je medzi vami niekto, kto o tejto hre nepočul? V nej budete musieť dávať jesť svojmu miláčikovi, hrať sa s ním, obliekať a umývať ho, zariadite mu dom, ale aj sa porozprávate s kamarátmi a podobne. Pou je v podstate niečo ako Tamagoči, na ktoré si určite nejeden z vás pamätá. S Pouom si užije množstvo zábavy hlavne mladšia generácia, hru odporúčam predovšetkým pre vaše deti.

pou pou2

Verzia: 1.4.74
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.74
Aktuálna cena: Zdarma

The Sims™ FreePlay

Legendárna desktopová hra už aj na Androide. Myslím, že sa nedozviete nič nové ak vám poviem, že vašou úlohou bude vytvoriť si virtuálnu rodinu, ktorej postavíte a zariadite dom a budete sa o ňu starať. Deti budú chodiť do školy, rodičia si zasa nájdu prácu. Ak na všetko nestačíte sami, pomôžu vám prenajatí záhradníci, chyžné a iní. Nezabúdajte však, že všetko je aj o peniazoch, o ktoré môžete veľmi rýchlo prísť.

The Sims The Sims2

Verzia: 5.36.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 5.36.1
Aktuálna cena: Zdarma

The Simpsons™: Tapped Out

Obľúbená žltá animovaná rodinka existuje už aj vo forme mobilnej hry. Tá zaujme nielen svojím veľmi dobrým grafickým spracovaním či ovládaním, ale aj pútavým príbehom, ktorý sa odohráva, ako inak, v mestečku Springfield.  V tom sa vžijete do kože Simpsonovcov a postupne budete spoznávať mesto, ľudí v ňom žijúcich a vytvoríte si vlastné sídlo. Vývojári sa snažili čo najviac priblížiť k animovanému seriálu a myslím, že sa im to aj celkom podarilo.

Simpsons Simpsons2

Verzia: 4.32.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.32.1
Aktuálna cena: Zdarma

Despicable Me

Hra veľmi podobná Subway Surfers, no táto je založená na animovanom filme. Vžijete sa tu po žltej postavičky, s ktorou budete bežať a pritom zbierať banány a ďalšie rôzne bonusy. Preskúmate nielen interiér, ale aj exteriér rôznych budov, navštívite množstvo tajomných miestností a prejdete stovky misií, počas ktorých sa môžete rôzne vylepšovať. Taktiež je len na vás, ako svoju postavičku oblečiete. Veď napokon ako sa hovorí, tvorivosti sa medze nekladú.

Despicable Me Despicable Me2

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Hay Day

Dnešnú TOP päticu uzavrieme nemenej zaujímavou hrou, Hay Day. Ak ste si doteraz mysleli, že starať sa o zvieratá a pestovať zeleninu na farme je “malina”, vedzte, že myslieť si to už nebudete. Takúto farmu totiž budete v Hay Day vlastniť aj vy. Sami si vyberiete, aké zvieratá chcete chovať a čo budete pestovať. Ako to už však býva zvykom, nebude to bez nástrah. S nimi si ako správny farmár musíte poradiť. Zvládnete to?

Hay Day2

Verzia: 1_37_105
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1_37_105
Aktuálna cena: Zdarma

 

14.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+