MojAndroid

Obchod Play ponúka enormné množstvo aplikácií, ktoré pridávanú nové možnosti pre Android zariadenia ale aj rozširujú tie, ktoré prichádzajú od základu. Vynikajúcim príkladom je aplikácia Smart Alarm Clock, ktorá poskytuje rozsiahlejšie funkcie budíka, ako napríklad monitorovanie spánku, nahrávanie zvukov v spálni a ráno sa v nej dozviete aj aké je počasie.

Aplikácia využíva vedecky podložené fakty o spánkových cykloch k tomu, aby vás zobudila v ten správny čas. Počas noci totižto prejdeme nieľkými cyklami – prechod do spánku, ľahký spánok, hlboký spánok a spánok, počas ktorého snívame. V každej z nich sa správame navonok inak a práve to sledujú senzory v smartfóne, aby vyhodnotili v ktorej fáze sa nachádzate. Telo je pripravené na zobudenie počas ľahkého spánku a vtedy vás aplikácia zobudí.

Smart Alarm Clock, Android aplikácie, budík, Google Play Smart Alarm Clock, Android aplikácie, budík, Google Play 2 Smart Alarm Clock, Android aplikácie, budík, Google Play 3

Smart Alarm Clock okrem toho nahráva zvuky v spálni, takže sa môžete dozvedieť či ste chrápali alebo ste niečo rozprávali zo sna. Dokáže prehrať aj viac než 100 rôznych skladieb alebo zvukov prírody, ktoré vás upokoja a bude sa vám pri nich lepšie spať prípadne zobúdzať. Jedinou nevýhodou je spotreba energie, vďaka čomu budete odkázaní na nabíjanie počas noci. Aplikácia je dostupná v obchode Google Play za 1,44€ a môžete si ju zakúpiť napríklad prostredníctvom nášho widgetu nižšie.

Verzia: 1.3.4-google-paid
Aktuálna cena: 1,43 €
Verzia: 1.3.4-google-paid
Aktuálna cena: 1,43 €

 

11.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+