MojAndroid

Patríte medzi tipujúcich alebo ste len veľkými priaznivcami športu? Tak vás určite poteší nová Android aplikácia s názvom eVýsledky! Ide o mobilnú aplikáciu webstránky evysledky.com, v ktorej nájdete live skóre a konečné skóre z takmer 30 športov. Dokopy sa tu nachádzajú zápasy hrajúce sa až v 3000 ligách po celom svete, no okrem nich sa môžete tešiť aj na pekne spracované a intuitívne prostredie.

V aplikácii eVýsledky nájdete výsledky zápasov rozdelené podľa športov a líg tak, ako ste zvyknutí aj vo webovom rozhraní. Sledovať môžete nielen aktuálne výsledky, ale aj podrobnejšie informácie o jednotlivých zápasoch, strelcov gólov či napríklad postavenie jednotlivých mužstiev na ihrisku. Dostupné sú tiež možnosti pre sledovanie vašich obľúbených klubov či detaily o futbalových zápasoch, ktoré si môžete po konci stretnutia prezrieť priamo v mobile. Celá aplikácia je dostupná v slovenčine a ponúka bohaté možnosti a nastavenia. Stiahnuť si ju môžete bezplatne pomocou nášho widgetu nižšie.

Verzia: 2.26.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.26.0
Aktuálna cena: Zdarma

11.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+