MojAndroid

Nový HTC One bude predstavený už 25. marca na mediálnej udalosti konajúcej sa v Londýne. Na ich odhalení nebudeme chýbať ani my, takže sa môžete tešiť na informácie priamo z prvej ruky. Kedy však môžeme nový HTC One očakávať na pultoch obchodov? Tak na túto otázku nám dáva odpoveď ruský portál HTCFamily, ktorý tvrdí, že sa začne predávať už dva týždne po jeho odhalení. To je ešte skôr ako má do predaja prísť Samsung Galaxy S5.

HTC-All-New-One-M8-Verizon-1

Samozrejme nič nie je oficiálne potvrdené a konečný dátum uvedenia do predaja sa môže ešte líšiť. HTCFamily sa však zdá byť pomerne spoľahlivým zdrojom, keďže ako prvý portál priniesol pomerne presné fotografie nového HTC One. Spoločnosť oficiálne potvrdila zatiaľ len dátum predstavenia, a pozornosť pútalo niekoľkými videami a obrázkami, ktoré potvrdzujú kovové telo, stereo reproduktory BoomSound a taktiež dvojicu fotoaparátov na zadnej strane.

Zdroj: phonearena

8.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+