MojAndroid

Majitelia áut alebo motocyklov si radi robia malé poznámky či ponechávajú bloky z čerpacích staníc, aby mali prehľad o nákladoch na svoje vozidlo. Ešte viac to platí o podnikateľoch, ktorí takéto náklady odvádzajú v rámci firmy. Prečo by ste to však mali robiť ručne a na papier, keď žijeme v 21. storočí? Výborne vám k tomuto účelu môže poslúžiť aplikácia Spotreba.sk, ktorá je mobilným klientom rovnomennej webstránky.

Spotreba.sk Spotreba.sk_2 spotreba-sk

Titul Spotreba.sk ponúka evidenciu výdavkov na vaše jazdy, evidenciu tankovaní, ale aj napríklad kontrolu priemernej spotreby, aby ste si kedykoľvek mohli prezrieť mesačné náklady na vaše auto. Po jednoduchej registrácii stačí pri každej platbe sumu zaevidovať priamo v aplikácii cez smartfón alebo tablet, čím získate prehľad o všetkom, čo je spojené s vašim automobilom. Služba funguje rovnako aj cez internetovú stránku, ktorá zároveň slúži ako záloha pre všetky vaše dáta, takže o pracne zadané údaje nikdy neprídete. Výhodou je tiež intuitívne prostredie bohaté na informácie.  Ak vás táto aplikácia zaujala, môžete si ju stiahnuť pomocou nášho odkazu nižšie.

DOPLNENÉ: 

Aktualizácia priniesla ďalšie vylepšenia aplikácie …

  • vyhľadávač čerpacích staníc
  • možnosť filtrovania jázd na všetky/súkromné/firemné
  • možnosť filtrovania nákladov podľa kategórií
  • automatický GPS záznamy jázd, zobrazenie jazdy na mape
  • zrýchlená obnova dát z online zálohy
  • export dát do .CSV
  • oprava rôznych drobných chýb

Zdroj: MojWindows.sk

8.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+