MojAndroid

Poznáte WinRAR? Ak vlastníte počítač s Windowsom tak pravdepodobne áno. Ide o jeden z najznámejších programov pre archiváciu dát do komprimovaných súborov RAR či ZIP. Teraz si ho môžete nainštalovať aj na zariadeniach s Androidom. Oficiálna aplikácia od Rarlab je totižto v obchode Play dostupná úplne zadarmo.

aplikacie-rar-3 aplikacie-rar-4 aplikacie-rar-2

Aplikácia prináša na Android aj funkciu dekomprimovania dát nie až tak veľmi známych archívov, ako napríklad ARJ, TAR, GZ, ACE, UUE, LZH, BZ2, ISO, 7z a iných. Navyše, podobne ako jeho príbuzný na počítačoch, dokáže opraviť poškodené RAR a ZIP súbory. Nechýba ani podpora šifrovania, zaheslovaných archívov, či možnosť nastaviť veľkosť dát pre prípadnú obnovu poškodeného súboru. K dispozícii sú aj profily, ktoré uľahčia prepínanie medzi rôznymi nastaveniami používateľa a benchmark, ktorý zmeria rýchlosť komprimácie.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

7.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+