MojAndroid

Dotykové technológie sa dnes dostávajú do všetkých odvetví, pričom potravinárske nie je výnimkou. Dokazuje to aj Pizza Hut, popredná spoločnosť predávajúca pizzu najmä na území USA, ktorá svetu ukázala projekt dotykového stola, na ktorom si môžete vytvoriť vlastnú pizzu. Okrem toho však stôl môžete využiť na zaplatenie či skrátenie si dlhej chvíle počas čakania na vami vytvorenú pochutinu.

[vc_video title=”Dotykový stôl od Pizza Hut” link=”http://www.youtube.com/watch?v=xvT0MCugb58″]

Na videu vidno, ako prichádzajúci zákazník položí na stôl svoj telefón, ktorý sa ihneď bezdrôtovo spojí s technológiou spoločnosti Chaotic Moon, ktorá na tomto projekte spolupracovala. Potom už nasleduje len výber ingrediencií na vašu pizzu a finálna objednávka, ktorú cez svoj smartfón ihneď aj zaplatíte. Kým čakáte na vašu pizzu, môžete si s priateľom zahrať hru z vášho mobilného zariadenia alebo obrazovku využiť na iné zahnanie nudy, napríklad pozretie si videa. Bonusom je informácia o zostávajúcom čase, kedy bude vaša pizza pripravená. Zaujímavý a perspektívny projekt, čo poviete?

Zdroj: Engadget

6.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+