MojAndroid

Deus Ex: The Fall od známeho herného štúdia Square Enix si teraz môžete na obchode Play zakúpiť len za 0,99€. Sci-fi strieľačka sa odohráva v roku 2027 v zlatej ére pre vedu, technológie a ľudskú augmentáciu, teda výmenu častí ľudského tela mechanickými náhradami. Hlavný hrdina Ben Saxon, bývalý člen britskej jednotky SAS, zúfalo túži po odhalení pravdy, ktorá stojí za globálnym sprisahaním ohrozujúcim jeho život. V hre si užijete vynikajúcu grafiku, ktorá patrí k špičke na mobilných zariadeniach. Pri hľadaní pravdy zmeníte rôzne lokácie, ako napríklad skrýš mafie v Moskve alebo chudobné štvrte na Paname.

Deus_Ex__The_Fall_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play_2 Deus_Ex__The_Fall_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play

Hra pôvodne stála 5,99€ a tak stoji za zváženie, či práve prebiehajúca akcia nie je dostatočne zaujímavá na to, aby ste si ju zakúpili aj vy. Zaplatiť 1 euro za hru tejto kvality sa určite oplatí.

Verzia: N/A
Pôvodná cena: 6,49 €
Aktuálna cena: 1,09 €
Verzia: N/A
Pôvodná cena: 6,49 €
Aktuálna cena: 1,09 €

[vc_video title=”” link=”http://www.youtube.com/watch?v=OQWdGxoWcLo”]

6.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+