MojAndroid

Svet je plný bizarných udalostí, ktoré sa obyčajným ľuďom dejú každý deň. Neobchádzajú však ani celebrity a vysokopostavených činiteľov, čoho príkladom môže byť aj generálny riaditeľ spoločnosti HTC Peter Chou. Práve on sa dostal do bezvýchodiskovej situácie, keď uviazol v dopravnej zápche počas cesty na predstavenie nových zariadení v Barcelone. Zachránil ho vtedy neznámy motocyklista, ktorý ho doviezol až pred dvere komplexu. Dokonca mu dal aj dcérinu prilbu, ktorú mal pod sedadlom svojho motocyklu.

Peter Chou za láskavosť ponúkol mužovi peniaze, ten však odmietol a odišiel. Peter Chou stihol predstavenie načas, no mužovi sa chcel odvďačiť a tak HTC vyhlásilo po ňom pátranie. Nakoniec sa mu ho vďaka zapojeniu sociálnych médií a blogov podarilo nájsť. Neznámym dobrodincom bol 53 ročný Obdulio Herrera (na obrázku vyššie), ktorý sa tak ako vždy práve vracal z práce. HTC sa mu odvďačí tým, že mu zaplatí cestu do Londýna na predstavenie ich nového smartfónu HTC One, ktoré sa koná už 25. marca.

Zdroj: HTC blog

6.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+