MojAndroid

Asus tento rok predstavil už niekoľko nových zariadení, vrátane nových smartfónov Zenfone a niekoľkých modelov tabletov PadFone a FonePad. Čo nám však chýbalo je dobre známa koncepcia tabletov Transformer s dockovacou klávesnicou. Asus na ňu nezanevrel a podľa dostupných informácií by už čoskoro mal predstaviť dva nove modely – Asus Transformer TF303 a TF 103.

Ako už názvy naznačujú, malo by ísť o nástupcov tabletov TF300 a TF101. Spoločnosť čoraz viac začína vo svojich produktoch používať procesory Intelu a dôkazom toho má byť aj nový model TF303, ktorý má poháňať čip Intel Bay Trail. Tablet má obsahovať 10 palcový displej s Full HD rozlíšením a novinkou majú byť aj predné stereo reproduktory. Samozrejmosťou má byť potom aj dock s ergonomicky vylepšenou klávesnicou a vlastnou batériou, presne tak ako sme si už pri tabletoch Transformer zvykli. Informácie o TF103 zatiaľ nie sú k dispozícii, malo by však ísť o cenovo dostupnejší model TF303. Obidva tablety majú bežať na najnovšom OS Android 4.4 KitKat.

asus-transformer-pad-tf303-tf101-2

Zdroj: androidcommunity

6.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+