MojAndroid

Spoločnosť Samsung začala vypúšťať aktualizáciu svojej minuloročnej vlajkovej lode Samsung Galaxy S4 (variant so Snapdragon procesorom) na Android 4.4 KitKat. Aktualizácia prináša drobné zmeny používateľského prostredia, ktoré sú najviac viditeľné v notifikačnej liste.  Táto získala nové farebné prevedenie, ktoré priniesol samotný KitKat. Lišta je teda priehľadná a ikony sú biele.

Samsung-Galaxy-S4-recenzia_18-550x412

Aktualizácia na KitKat okrem toho prináša aj mierne navýšenie výkonu, čo sa prejavilo vo vyšších hodnoteniach v syntetických benchmarkoch. Pridaná bola aj nová skratka na uzamknutej obrazovke, ktorá slúži na rýchle spustenie fotoaparátu. Zaujímavosťou je aj zobrazovanie fotografií albumov na celej obrazovke počas prehrávania hudby. Vylepšená bola aj klávesnica a nechýbajú ani ďalšie funkcie Androidu 4.4 KitKat. Za tip ďakujeme čitateľovi Tomášovi.

AKTUALIZÁCIA

Náš čitateľ Andrej nás upozornil, že aktualizácia Androidu 4.4 KitKat pre Samsung Galaxy S4 sa objavila už aj na Slovensku. Dostupnosť novej aktualizácie môžete skontrolovať pomocou programu Kies alebo priamo v nastaveniach telefónu (ďalšie -> Informácie o zariadení -> Aktualizácia softvéru ->Aktualizovať).

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+