MojAndroid

Nový HTC One má byť predstavený už o tri týždne, presne 25. marca v Londýne. O novinke taiwanského výrobcu vieme už takmer všetko, na internete sa objavili tlačové fotografie, technické špecifikácie a dokonca aj 12 minútové video. The all new HTC One, ako ho HTC nazýva, bude pravdepodobne disponovať 5 palcovým Full HD displejom a výkonným procesorom Snapdragon 801 spolu s 2 GB RAM. Táto dvojka dokázala v benchmarkoch poraziť aj Galaxy Note 3, LG G2, či Sony Xperiu Z Ultra – viď fotografia nižšie.

Náš tip
Nový HTC One má micro SD slot. Pozrite si ho na 12 minútovom videu

Zaujímavosťou najnovších fotografií je povrchová úprava hliníka, ktorá sa viac podobá na materiál použitý v súčasnom modeli HTC One. Uniknuté obrázky a video nového modelu naznačovali, že dostupný bude najmä s povrchovou úpravou, ktorá viac pripomína leštený kov. Nakoniec sa teda možno dočkáme aj matného prevedenia, ktoré sa nedávno ukázalo aj na tlačovej fotografií nového HTC One určeného pre operátora AT&T.

Náš tip
Objavil sa ďalší render novej vlajkovej lode od HTC

Náš tip
Nové HTC M8 sa má nazývať The All New One, unikol nový render

Zdroj: phonearena

5.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+