MojAndroid

Ďalší Nexus by podobne ako predchodcovia Nexus 4 a Nexus 5 mohol vychádzať z nového high-end modelu smartfónu od LG. Presne tak, nový Nexus smartfón má opäť vyrobiť spoločnosť LG, ktorá má s výrobou zariadení pre Google už bohaté skúsenosti. Dokonca sa povráva, že pre internetového giganta má vyrábať aj nové inteligentné hodinky.

Podľa zdroja portálu gizmodo.de má byť nový Nexus odľahčenou verziou LG G3, ktorý má byť podľa najnovších informácií predstavený niekedy v júni. Disponovať by mohol Quad HD (1440 x 2560 px) displejom, 16 Mpix fotoaparátom a 64 bitovým procesorom. V tejto chvíli zatiaľ nevieme povedať, čo si zdroj tejto správy predstavuje pod odľahčenou verziou. Nexus 6 však pravdepodobne nebude ponúkať všetky funkcie a rovnaké parametre ako LG G3. Podobnú situáciu sme mohli vidieť aj pri predstavení Nexusu 5, ktorý oproti G2 ponúkol menší displej a fotoaparát s menším rozlíšením.

Zdroj: phonearena

5.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+