MojAndroid

Type Match je novinka, ktorú oceníte najmä v prípade zamrznutia telefónu alebo aplikácie. Ide v podstate o Key Logger, ktorý zaznamená všetko čo na svojom zariadení napíšete. Text je ukladaný v reálnom čase a tak sa nemôže stať, že by ste o oň prišli. Ak totiž aj dôjde k zamrznutiu aplikácie a strateniu textu, ktorý ste pracne písali niekoľko minút či hodín, tak sa dá veľmi rýchlo a jednoducho obnoviť.

Type Machine by mal byť kompatibilný s väčšinou aplikácií, kde budete zadávať text. O svoje heslá sa však nemusíte báť, tie aplikácia nedokáže zaznamenať a sú teda v úplnom bezpečí. Ani o text, ktorý píšete sa nemusíte báť. Aplikácia ho totižto zabezpečuje PINOM a dokonca po uplynutí určitého časového obdobia ho aj automaticky zmaže.

Type-Machine-for-Android (1) Type-Machine-for-Android (2)

Aplikácia pre zálohovanie textu sa hodí najmä používateľom tabletov a smartfónov, ktorí veľa píšu. Ak si myslíte, že by sa vám mohol hodiť, tak Type Match nájdete na obchode Play za 1,49€.

Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: 1,49 €
Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: 1,49 €

5.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+