MojAndroid

Aplikácia Socialife od Sony si napriek svojej kvalite zatiaľ našla cestu len k obmedzenému počtu používateľov. Dôvod je prostý, až doteraz bola dostupná výhradne len pre telefóny a tablety Xperia a počítače Vaio. Teraz by sa však aplikácia mala dať nainštalovať na všetky smartfóny s Androidom 4.1 a vyšším.

Socialife a Socialife b Socialife c

Socialife je vo svojej podstate akýsi agregátor správ a informácií, v ktorom si na jednom mieste môžete pozrieť svoje statusy na sociálnych sieťach, Youtube videá, blogy a v neposlednom rade aj články a správy z rôznych zdrojov. Používateľ si samozrejme môže pridávať vlastné zdroje a zaujímavé články označiť na neskoršie prečítanie. Vďaka prihláseniu cez konto je možné Socialife synchrónne využívať na viacerých zariadeniach. Napríklad ,na smartfóne si označíte zaujímavé články a doma na počítači si ich prečítate. Viac o používaní Socialife napovie video.

[vc_video title=”” link=”http://www.youtube.com/watch?v=z3VMf1AkJts#t=72″]

Bohužiaľ, Socialife sa zatiaľ nedá nainštalovať na Android tablety, s výnimkou tých od Sony. Veríme, že v ďalšej aktualizácii toto nepríjemné obmedzenie zmizne.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: androidpolice.com

5.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+