MojAndroid

Na stránkach fóra Ortud.com, ktoré pomáha používateľom pri výbere toho správneho smartfónu sa objavila údajná prvá fotografia vytvorená smartfónom LG G3. Všetko to začalo otázkou člena komunity, či si má ako nový smartfón zakúpiť LG G2 alebo už radšej počkať na LG G3. Odpoveď bola nečakaná. Ďalší používateľ s prezývkou Geek totižto tvrdil, že jeho priateľ testuje nový model pre mobilného operátora a má teda prístup k zariadeniu. Priložil aj snímku z fotoaparátu, ktorú môžete vidieť vyššie v titulnom obrázku (kliknite pre plné rozlíšenie).

EXIF dáta prezrádzajú, že sa jedná o model LG-D972 a vzhľadom na predchádzajúce úniky sa zrejme jedná o legitímne označenie. Ak si priblížite fotografiu, tak v oku mačky je dokonca vidieť odraz smartfónu, no neprezrádza nám nič iné, okrem toho že je čiernej farby. Používateľ, ktorý zverejnil fotografiu ďalej uvádza, že snímač v novom LG G3 je takmer identický s tým, v modeli LG G Pro 2, teda 13 MPx s vylepšenou optickou stabilizáciou. Taktiež sa zmienil, že smartfón môžeme očakávať niekedy v júli, čo je však v rozpore s inými tvrdeniami.

Zdroj: phonearena

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+