MojAndroid

Už to bude druhý rok od vtedy, čo sa Google rozhodol premenovať starý Android Market na Google Play. Tento krok viedol k masovému rozšíreniu multimediálneho obsahu na mobilných zariadeniach. Na nich je možné momentálne sťahovať nielen aplikácie a hry, ale aj filmy, hudbu či knihy a magazíny (u nás zatiaľ nepodporované). K príležitosti druhého výročia spustenia rebrandovaného obchodu s aplikáciami a iným digitálnym obsahom, bude Google ponúkať rôzne akcie a zľavy. Zatiaľ však nie je isté, či aj na Slovensku a u našich českých susedov. Mali by sme sa to však dozvedieť už čoskoro.

Google v niektorých krajinách ponúka zľavy na hry, knihy a filmy. Momentálne sú tieto aktívne len Austrálii, ktorá má vzhľadom na časový posun niekoľkohodinový náskok pred krajinami v Európe a USA. Doteraz známy zoznam zľavnených položiek však nie je nijako atraktívny, preto dúfame, že Google v nasledovných dňoch pridá do ponuky zliav aj drahšie tituly. V zahraničí si budú môcť používatelia vychutnať aj zlacnenú hudbu, elektronické knihy do 5$, filmy od 3,50$, či predplatné magazínov so zľavou 30%. Ak sa zaujímavé zľavy objavia aj u nás, budeme vás o nich informovať.

Zdroj: phonearena

4.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+