MojAndroid

V silnej konkurencii, akou sú systémy Pushbullet či Krome, sa chce presadiť novinka s názvom Notifications+. Ide o systém notifikácií so šifrovaním a priamym zdieľaním upozornení do prehliadača Chrome cez špeciálny plugin. Novinka v Obchode Play však ponúka aj funkcie, ktoré inde nenájdete.

Takouto funkciou je napríklad možnosť nastavenia časovania upozornení, čo v praxi znamená asi to, že si môžete nastaviť, s akým oneskorením sa vám majú zobraziť notifikácie na vašom počítači. Upozornenie na e-mail tak môžete dostať napríklad po minúte, zatiaľ čo na SMS správu či Hangout budete upozornení do 5 sekúnd. Zaujímavou je tiež možnosť vypnutia notifikácií v Chrome v prípade, že vaše zariadenie nie je na Wi-Fi alebo má zapnutý displej (vtedy logicky odpoviete na upozornenie priamo z mobilu).

notifications+

Všetky upozornenia sú počas prenosu do PC chránené heslom, ktoré si zvolíte v počiatočných nastaveniach aplikácie. Bonusom je v tomto prípade šifrovanie, ktoré znemožní všetkým používateľom pripojeným na rovnakú Wi-Fi sieť zasahovať do vašej komunikácie. Zasielanie upozornení na PC je v tejto aplikácií dostupné bezplatne, pokiaľ si v nej však chcete nastaviť všetky parametre, budete potrebovať platenú verziu Notifications+ za cenu 1,75€.

4.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+