MojAndroid

Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) chystá nový zábavný program, ktorý divákom umožní zapojiť sa doň prostredníctvom svojich mobilných zariadení. Na tento účel bude slúžiť samostatná aplikácia. Jedná sa o projekt, ktorý je na Slovensku novinkou a zatiaľ sme sa s podobným interaktívnym využitím smartfónov a tabletov v televíznych reláciách nestretli.

Nový formát, ktorý nahradí reláciu Milujem Slovensko, by mal byť vysielaný vždy v piatok večer v hlavnom vysielacom čase. Jedná sa o pôvodne holandský formát s názvom Weet ik Veel, ktorý sa v slovenskej verzii bude nazývať “Čo ja viem?!” V podstate pôjde o vedomostný kvíz, kde bude na otázky z rôznych oblastí odpovedať niekoľko celebrít. Do kvízu sa však v reálnom čase budú môcť zapojiť aj diváci, ktorí budú okrem porovnania svojich vedomostí s celebritami motivovaní aj možnými výhrami. Odpovede budú zadávať prostredníctvom mobilnej aplikácie, pričom na výber budú vždy štyri možnosti.

Nová šou by mala v RTVS štartovať už 7. apríla. Režírovať ju bude Tomáš Eibner, moderátorkou by sa mala stať jedna z trojice Adela Banášová, Vera Wisterová, alebo Monika Zázrivcová.

Zdroj: medialne.etrend.sk Obrázok: metronieuws.nl

 

3.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+