MojAndroid

Oppo Find 7 má byť ďalším super-telefónom čínskeho výrobcu. Okrem toho, že má disponovať procesorom Snapdragon 801 či 3 GB RAM, tak má ponúknuť aj veľký 5,5 palcový displej s QHD rozlíšením  2560×1440 pixlov. Výrobca nás na predstavenie svojej novinky láka už nejaký ten týždeň rôznymi obrázkami a odrobinkami informácií o jej parametroch. Posledná správa nás však trochu zaskočila a hoci nepochádza od oficiálneho zdroja, tak je prinajmenšom veľmi zaujímavá. Oppo Find 7 by mal podľa nej totižto disponovať až 50 Mpix fotoaparátom, čím by z trónu zosadil aj Nokiu Lumia 1020, ktorá obsahuje 41 Mpix snímač.

Táto zatiaľ nepotvrdená informácia pochádza z portálu Weibo, kde neznámy používateľ nahral fotografiu s rozlíšením 8160 x 6120 a pomerom strán 4:3. Exif súbor hovorí o zariadení, ktorým bola vytvorená – bol nim Oppo Find 7. Samozrejme z jedného záberu nie je na mieste robiť závery o kvalite fotoaparátu, no na prvý pohľad vyzerá celkom dobre. Či sa však informácia o 50 Mpix fotoaparáte potvrdí, to sa dozvieme pravdepodobne na oficiálnom predstavení novinky, ktoré sa má konať 19. marca.

Zdroj: cultofandroid

3.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+