MojAndroid

Od 4. marca uvádza operátor O2 nový dátový program O2 Internet s bonusom. Ten zahŕňa 7 GB predplatených dát za 20 € s možnosťou zdieľania dát na viacerých SIM kartách, pričom po prečerpaní predplatených dát klesne prenosová rýchlosť na 48 Kbps. Balíček je možné automaticky obnoviť o ďalších 7 GB dát za jednorazový poplatok 10 €. Na SIM karte s aktívnym programom O2 Internet s bonusom sú automaticky blokované odchádzajúce hovory a SMS. Prichádzajúce hovory a SMS sú povolené kvôli príjmu notifikačných správ. Služba je teda primárne určená na dátové pripojenie pre tablety. U operátora sme zisťovali, či je možné odchádzajúce hovory a správy aktivovať a program tak používať ako doplnkový balíček internetu aj do smartfónu. Ako sa vyjadrila hovorkyňa Martina Jamrichová, dodatočná aktualizácia odchádzajúcich hovorov a sms správ pri O2 Internet s bonusom nie je možná a program do smartfónu teda neodporúčajú.

Zákazník môže získať s programom O2 Internet s bonusom a službou O2 Mobil+ aj nový tablet so zvýhodnením vo výške 198 €. Bonus sa rozloží do 18 mesačných faktúr, čiže každá faktúra bude zvýhodnená maximálne 11 eurami.

Okrem toho je pri tomto programe dostupná aj voliteľná služba Zdieľaný Internet. V rámci nej je možné zdieľať dáta z programu na ďalších maximálne 9 SIM kariet, ktoré však musia byť zaregistrované pod tým istým zákazníkom ako O2 Internet s bonusom. Každá SIM karta, na ktorej je aktivovaný Zdieľaný internet, je spoplatnená sumou 3 € mesačne a je na nej možné nastaviť limit čerpania dát. Na každej SIM karte, ktorá využíva dáta zo zdieľania, pritom nemôže byť aktivovaný žiaden iný dátový balík. Ak zákazník doposiaľ niektorý využíval, bude mu automaticky deaktivovaný.

Zdroj: tlačová správa O2, Martina Jamrichová

3.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+