MojAndroid

Android nastavil latku predstavovania nových zariadení poriadne vysoko. Takmer každý z výrobcov predstaví ročne až dve nové vlajkové lode, na čo samozrejme musí reagovať aj konkurencia. Apple to urobil po svojom a do svojich radov povoláva dizajnérov zo spoločnosti HTC. Tá je totižto jednou z najpopulárnejších medzi ľuďmi, ktorí prešli zo systému iOS na Android.

Náš tip
Steve Wozniak – Apple by mal vyrobiť Android smartfón

Okrem dizajnérov sa snaží Apple nalákať aj inžinierov, produktových manažérov a QA špecialistov, ktorí sa majú spoločne podieľať na vývoji nových Apple zariadení. Spoločnosť sa v tomto prípade zameriava na zamestnancov v Ázii, z ktorých chce vytvoriť špeciálny tím zameraný na vývoj nových produktov, medzi ktoré budú patriť aj novinky ako iWatch, či iTV. Špecialisti by mali operovať z mesta Taipei, pričom zvýšenú pozornosť by mali venovať čínskemu trhu, ktorý patrí medzi najrýchlejšie sa rozvíjajúce trhy s mobilnými zariadeniami. Len minulý rok narástol počet zamestnancov Applu o 7500 nováčikov z pôvodných 72 800 zamestnancov na 80 300, pričom tento rok bude Apple svoje rady opäť rozširovať. Uvidíme, či mu to v boji proti silnej konkurencii, ktorou sú výrobcovia Android zariadení, nejako pomôže.

Zdroj: PhoneArena

3.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+