MojAndroid

Podľa zdroja v Mountain View má Google vlastné inteligentné hodinky predstaviť na developerskej konferencii Google I/O  v júni. Vyrobiť ich má spoločnosť LG, pričom pozostávať majú z plastového remienka a farebného LCD displeja “nízkej kvality”. Samozrejme bežať by mali pod operačným systémom Android, a dokázať sa spárovať so zariadeniami s rovnakým OS. Zmienka o podpore iných platforiem nepadla.

Náš tip
Tohtoročná konferencia Google I/O sa bude konať 25. a 26 júna

apple-and-samsung-are-best-poised-for-a-smartwatch-says-wearable-tech-veteran

Zariadenie má zobrazovať notifikácie z hlasového asistenta Google Now a momentálne údajne nepodporuje aplikácie tretích strán. Je však viac než pravdepodobné, že Google do predstavenia tento stav zmení a umožní vývojárom vytvárať vlastné aplikácie. Internetový gigant sa tiež snaží držať všetky informácie ohľadom hodiniek v utajení. Údajne existujú už prvé prototypy, ktoré však neopúšťajú laboratória v budovách Googlu. Ich konečná podoba je v týchto chvíľach teda len predmetom dohadov, prvé prototypy však mali vraj štvorcový tvar a kovový ramienok.

Zdroj: phonearena

23.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+