MojAndroid

LG len pred pár hodinami uviedlo na internet video, ktoré ukazuje rozdiel v rýchlosti medzi Androidom 4.2 Jelly Bean a Androidom 4.4 KitKat na zariadení LG G2. Video spracované v slow-motion zobrazuje rozdiely pri vykonávaní základných činností, akými sú napríklad spustenie fotoaparátu či galérie, prehliadanie internetu alebo zobrazenie kontaktu. Rozdiely v rýchlosti sú naozaj zaujímavé, pozrite si samotné video.

Z porovnávaných zariadení bolo vždy rýchlejšie to s Androidom 4.4 KitKat, pričom rozdiel niekedy tvoril aj viac ako 50% celkového času. Zrýchlili sa tak všetky úkony, ktoré boli vo videu zobrazené, čo môžeme považovať za veľký pokrok a dôvod, prečo by si aktualizáciu mali aplikovať všetci majitelia LG G2. Video nahrala pobočka spoločnosti LG vo Veľkej Británii, ktorá pri tejto príležitosti potvrdila aj to, že aktualizácia s Androidom 4.4 Pre LG G2 bude v tejto krajine dostupná v polovici marca. Do konca budúceho mesiaca preto očakávame príchod aktualizácie aj na naše územie.

Zdroj: CultOfAndroid

23.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+