MojAndroid

Samsung už čoskoro predstaví novú vlajkovú loď Galaxy S5, pričom pri tejto príležitosti by sme sa mohli dočkať aj odhalenia nových hodiniek Galaxy Gear. O tých sme doteraz veľmi nepočuli a nemali sme ani predstavu o tom, ako by mali vyzerať. To sa však teraz mení, keďže nová generácia tohto zariadenia sa vďaka účtu @evleaks po prvýkrát objavila na produktovovej fotografii. Zdá sa, že juhokórejský výrobca pripravuje dokonca dve verzie, Galaxy Gear 2 a Galaxy Gear 2 Neo.

gaalxygear2

Už podľa názvu a vzhľadu hodiniek môžeme usúdiť, že pôjde o dve funkčne odlišné verzie. Prvá, Galaxy Gear 2, s veľkou pravdepodobnosťou ponúkne prémiovejší dizajn a materiály, prípadne aj lepšiu hardvérovú špecifikáciu. Galaxy Gear 2 Neo, podobne ako napríklad Galaxy Note 3 Neo, by mal byť lacnejšou a menej vybavenou alternatívou, ktorou bude chcieť Samsung zaujať širší okruh zákazníkov. Aké funkcie hodinky ponúknu a v čom budú lepšie ako predchodca zatiaľ nevieme povedať, no mali by sme sa to dozvedieť už v pondelok.

Doplnené: evleaks pridal ďalšie fotografie hodiniek.

gear 2

BhHCQgICAAA2x4g

22.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+