MojAndroid

Spoločnosť Google každý rok organizuje stretnutie s developermi pod názvom Google I/O. Termín konania tejto konferencie je každý rok iný, zatiaľ čo v minulom roku sa konala 15. a 16. mája, tohto roku sa vývojári stretnú o niekoľko týždňov neskôr – 25. a 26. júna 2014. Podujatie sa bude konať tradične v San Franciscu a chýbať nebude samozrejme ani  priamy prenos. Informoval o tom na svojom Google+ profile samotný Sundar Pichai, viceprezident spoločnosti Google zodpovedný za Android, Chrome a Google Apps.

google_logo

Na spomínanej konferencii Google zvyčajne preberá s vývojármi možné trendy vývoja a aktuálne novinky zo sveta informačných technológií. Nechýba množstvo prednášok a už tradične bývajú na Google I/O predstavované aj novinky z hardvérovej a softvérovej oblasti. Minulý rok sme sa tak dočkali predstavenia služieb Hangouts, Google Play Games či Google Play Music All Access. Z hardvérovej oblasti to bol napríklad Samsung Galaxy S4 Google Edition s “čistým” Androidom.

Čo nás čaká na tohtoročnej, celkovo už siedmej konferencii Google I/O, je zatiaľ veľmi ťažko predpovedať. Môže to byť nová verzia Androidu, Google edície smartfónov, ktoré  ešte len čakajú na predstavenie, alebo aj nejaký nový Nexus. Nechajme sa prekvapiť a dovtedy si môžeme aspoň zaspomínať na to, čo sa na konferencii Google I/O dialo pred rokom.

Náš tip
Čo priniesla konferencia Google I/O 2013

Zdroj: plus.google.com

20.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+