MojAndroid

Samsung Galaxy S5 bude predstavený už o niekoľko dní a keď sme si už mysleli, že nás nič nemôže prekvapiť, opak je pravdou. Novinka spoločnosti má totižto okrem 5,25″ QHD displeja, ponúknuť aj telo odolné voči vode a prachu. Informovali o tom kórejské média.

Galaxy S5 koncept

Galaxy S5 koncept

Juhokórejský výrobca chce tento rok vyrobiť niekoľko high-end modelov odolných voči vode a prachu, začať má údajne s vlajkovým modelom Galaxy S5. Zdá sa tak, že Samsung by mohol upustiť od vydania verzie Active, ktorá minulý rok doplnila portfólio Galaxy S4 zariadení.

Samsung Galaxy S5 má okrem iného disponovať aj čítačkou odtlačkov prstov umiestnenou v Home tlačidle pod displejom. Samozrejmosťou má byť aj kvalitný 16 Mpix fotoaparát, či Android 4.4 KitKat s novým prostredím TouchWiz. Výrobca má určite pripravených ešte niekoľko ďalších prekvapení, ktoré sa budú týkať najmä softvérových úprav a doplnkov. Všetky podrobnosti sa dozvieme už v budúci pondelok, kedy má Galaxy S5 predstaviť. Budeme priamo na mieste, takže vám prinesieme aktuálne informácie priamo z podujatia.

Zdroj: Sammobile

19.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+